Nové menu v ponuke

Publikované: 10. 05. 2013 10:00

Arabská kuchyňa je veľmi pestrá čo zistíte aj po tom ako si prelistujete naše nové menu. Na začiatok sa dozviete niečo o arabskej kuchyni a vodnej fajke shisha, ktorá je pre Arabov v prvom rade relax.

Káva a čaj

Z teplých nápojov si môžete vybrať napríklad arabskú kávu i čaj s kardamónom, arabský čierny čaj so škoricou či mätou, čaj z kvetov Palmýrskej púšte alebo Datá Masala, tradicný indický nápoj varený z čierneho čaju, mlieka a špeciálnej zmesi korenín.

Šťavy a koktejly

Naše limonády sú tým pravým na smäd a osvieženie. Len si vyberte. Máme pomarančovú, citrónovú, zázvorovú, ibištekovú i limodádu z granátového jablka.

Ayran original patrí do skupiny mliečnych kokteilov. Ide o osviežujúci jogurtový nápoj, ktorý môže byť ochutený s mätou a cesnakom.

Pivo, víno a koktejly

Do sekcie vín sme zaradili kvalitné libanonské vína značky KSARA a do sekcie pív libanonské pivo ALMAZA.

Máte chuť na alkoholický alebo nealkoholický miešaný nápoj? Žiadny problém. Dáte si Mojito, Piňa Colada, Cuba Libre, Tequila Sunrise, Virgin Mojito alebo Virgin Colada?

Arabská kuchyňa

Ak máte hlad môžete začať so studeným predjedlom či teplým mezze, ktoré sú u nás ako inak orientálne a zdravé. Alebo Vám pripravíme úžasný sendvič, šalát či špecialitu z grilu? Je to len na Vás čo si vyberiete. A ako inak na záver. Kto je na sladké, môže si zgustnúť na niektorom z arabských dezertov.

Prajeme Vám dobrú chuť!